top of page
Zoeken
Delidaele

Salade met Pijnboompitten, Rucola en Parmezaanse kaas

Een fris zomers slaatje met pijnboompitten ‘al fresco’! Ideaal voor een smakelijk gerecht bij een picknick of een BBQ.


Dit heb je nodig:

  • 250gram rucola salade

  • 50gram dunne schijfjes Parmezaanse kaas

  • 1 handvol pijnboompitten

  • Olijfolie, zout en citroensap


Ga aan de slag:

  • Was de ingrediënten, snij de rucola en schaaf de kaas in dunne plakjes, zet ze weg in de ijskast. Verpakt alles apart in dozen of plastic folie en meng het geheel ter plaatse met olijfolie en vers citroensap en wat zout.

  • Garneer met pijnboompitten

  • Variatie: voeg 6 dun gesneden champignons of wat sinaasappels schijfjes toe


Deli 121 | Pijnboompitten 2kg





52 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page